Skip to content

3D szájtetoválás tanfolyam, szájtetoválás oktatás

3D szájtetoválás tanfolyam, szájtetoválás oktatás

Legszebb és legmutatósabb egy szépen elkészített szájsatír tetoválás. A profin elkészített szájtetoválás természetes, Ezzel a technikával optikailag növelhető a száj térfogata is A sminktetováló tanfolyam során biztosítjuk a tetoválógépet és eszközöket, amivel a gyakorlati részen mindenki elsajátíthatja a technikát modellen.

A 3D ajaktetoválás az ajkakat térben kiemeli és a világosabb-sötétebb területek kialakítása révén teljesen valósághűvé teszi.

A gyakorlat részeként a 3D hatás megjelenítése a szájon világos-sötét pigmentek megfelelő elhelyezésével, fényhatás létrehozása az ajkakon, valamint az egyenletesen pigmentált száj kialakításának gyakorlati alapjai. 3D technikának megfelelően, valamint a tökéletes pigmentek kiválasztásának gyakorlata.

Ezen elméleti és gyakorlati tudás megszerzése biztos és szilárd alapot jelent a jövőben a ráépülő, haladó technikák elsajátításához. Tanulóink munkáikat először a legmodernebb segédeszközökön, majd élő modellen készítik el.

Sminktetoválás oktatásával több mint 18 éve foglalkozik cégünk. évek alatt komoly tudásra és tapasztalatra tettek szert. Ismeret időről-időre folyamatosan bővül.

A tanfolyam időtartama 2 x 3 óra vagy egy teljes nap

Ár: 162.000 Alapanyagok, gépek, jegyzetek az órákra biztosítunk Modellt a gyakorlati órákra hozni kell , modellnek 3alk x 15000 Ft //anyagköltségbe kerül a tetoválása.

A befizetéssel kapcsolatban A tanfolyam előleg 50.000 Ft, személyesen vagy átutalással: OTP: 11773085-10361100-00000000 A többit személyesen az első alkalommal kell kifizetni egy összegben. Jelentkezni a 06 20 228 1774 -es számon tudsz!