skip to Main Content

Szeretnél szép szemhéj sminket?
se időd, se kedved sminkelgetni.

Jól megválasztott szemhéj tetoválással
kiemelem a szemek szépségét a hibákat pedig ellensúlyozza.

, Sminktetoválás Budapest

Eleged van az állandó sZemhéj kontúrozásból.

Nap végére teljesen elmaszatolódik a szemhéj festéked.
Szemüveges vagy és nem tudod úgy sminkelni magad, ahogy
szeretnéd.

Fogalmad sincs, hogy milyen szemhéj
smink lenne ideális számodra.

Ha reggel nincs időd rendszerint a nagy rohanásban sminkelni, ezért valami tartós megoldást keresel, akkor szemhéj tetoválás.

Szemhéj tetoválás
AMELYEK mindig jól érezheted magad

Szemformához jól megválasztott szemhéj tetoválás elegáns megjelenést kölcsönöz

Szemhéj tetoválás praktikus megoldás lehet akkor is, ha épp csak a boltba szaladsz le.

Szemhéj tetoválással lehet nagyítani, kihangsúlyozza a tekintet, de ha kicsinyíteni szeretnéd a szemeidet arra is megoldás lehet egy szép szemhéj forma.

Szemedet mindvégig csukott állapotban tetoválom.

, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest

Tartós sminkhatás szemhéj tetoválással!

A mindennapokban nem mindig jut elegendő idő a sminkelésre. Olykor nem úgy sikerül, ahogy elvárná az ember. Ám minden nő vágya, hogy a lehető legjobb formáját hozza. Egy jól megválasztott, szépen kivitelezett smink tetoválás kiemeli a szépséged, a szemed, az esetleges hibákat pedig ellensúlyozhatja.

, Sminktetoválás Budapest

Szemhéj tetoválás egy kényelmes megoldás.

Szempillasűrítés: szempilla közötti pici területet tetoválok, így dúsabbak lesznek a szempillák. Diszkrét természetes hatást érünk el.

Füstös porhatású szemhéj tetoválás: Először a szempillák közötti területet színezem be ezután következik a szemhéj finom, púderes árnyékolása.

Alsó szemhéj tetoválással kicsinyíteni lehet a szemeidet megfelelő kontúr hosszal, vagy lehet füstös elmosódott hatás is lehet.

Kinek ajánlható a szemhéj tetoválás

Sem időd, sem kedved sminkelni, akkor megoldás lehet a szemhéj tetoválás. Fogalmad sincs, hogy milyen szemhéj smink lenne ideális számodra?

Sokszor nem vagy elégedett a végeredménnyel? Eleged van az állandó szemhéj kontúrozásból, a rengeteg sminktermék megvásárlásából?

Szemüveges vagy és nem tudod úgy sminkelni magad, ahogy szeretnéd. Nap végére teljesen elmaszatolódik a szemhéj festéked? Szeretnék csökkenteni a mindennapi sminkelés idejét? Allergiás reakciót okoz a sminktermékek sokasága?

Ha mindezek közül bármelyikre is igennel felelsz, akkor érdemes elgondolkodnod a tartós sminktetováláson.

Szemformához jól megválasztott szemhéj tetoválás elegáns megjelenést kölcsönöz neked, ráadásul praktikus megoldás is, mert mindig a legelőnyösebb oldalad mutatja.

Ezzel a fajta tetoválással lehet nagyítani, kihangsúlyozza a tekintet, de ha kicsinyíteni szeretnéd a szemeidet, arra is megoldás lehet egy szép szemhéjforma.

Szemhéj tetoválás menete

A szemhéj tetoválás egy olyan eljárás, amely során pigmentet juttatunk a szemhéj területére annak érdekében, hogy tartósan sminkhatást érjünk el. Szemhéj tetoválás megkezdése előtt mindenképp fertőtlenítem a területet, majd érzéstelenítővel bekenem az érintett részt. Utána előrajzolom, a korábban leegyeztettet formát. Szemedet mindvégig csukott állapotban tetoválom. Az elkészült szemhéj tetoválás után krémet adok ajándékba, amivel utó kezelheted, és ellátlak otthoni ápolási tanácsokkal is.

Kérd az ingyenes konzultációt, mely csak Rólad szól!

Garancia! A szín és forma pontosan olyan lesz, melyet szeretnél és jóváhagytál.

Néhány kép elkészült munkáimról

, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest

Szemhéj tetoválás fajtái

A szempillasűrítés, szempillatő tetoválás során a szempillák közötti pici terület lesz tetoválva. Így dúsabb hatású a szempilla. Diszkrét, természetes hatás érhető el vele.

Füstös porhatású szemhéj tetoválásnál, a púderes szemhéj tetoválásnál először a szempillák közötti területet színezem be, ezután következik a szemhéj finom, púderes árnyékolása.

Satíros szemhéj tetoválás esetén kiemelésre kerül a szem, és optikailag nyitottabbnak látszik ezáltal. Egy klasszikus szemkontúr elkészítése után, a felső szemhéj közepétől satíros átmenet készül. Ezzel az eljárással egy vastagabb, füstösebb hatású szemhéj tetoválásod lesz.

Alsó szemhéjtus tetoválással kicsinyíteni lehet a szemeidet, a megfelelő kontúrhosszal, vagy lehet füstös elmosódott hatású is. A tusvonal lehet vékonyabb vagy vastagabb is, attól függően, hogy mit szeretnél elérni.

 

Szép, hozzád legjobban illő, tartós szemhéj sminkre vágysz minden nap, akkor érdemes szemhéj tetoválást választanod!

Szemhéj tetoválással sokkal szebb végeredmény érünk el, mint a reggeli sminkeléskor.

Ingyenes konzultáció, ami csak Rólad szól!

Garancia! Szín és forma, pontosan olyan lesz,
amilyet szeretnél és jóváhagytál.

Back To Top

Várj még!
Kérj Ingyenes konzultációt!