skip to Main Content

Szemöldök az arc fontos része.

Rátalálhatsz a saját szemöldök stílusodra, ami egyedivé tesz.

, Sminktetoválás Budapest

A szemöldök az arcunk egyik legfontosabb része, karakteresebbé teszi az arcot, nyíltabbá, barátságosabbá a tekintetet. Így a formája, a színe sokat ad a megjelenéshez.

Fontos megtalálni azt a szemöldök stílust, formát, színt, ami egyedivé teszi, és illik a személyiségéhez.

Szemöldök tetoválás megoldás lehet a bőrallergia ellen, a tetováló festék nem okoz allergiás reakciót, ebben az esetben is jó választás lehet.

Segítséget nyújthat a sportolásban vagy azoknak akik mozgalmas életet élnek és nem érnek rá sminkelni, de mégis szeretnének jól kinézni.

Szemüvegeseknek naponta szembesülnek, hogy homályos pacát lát abból amit csinál. Sajnos néhány betegségnél is előnyös lehet a kész szemöldök tetoválás.

, Sminktetoválás Budapest

A szemöldök tetoválás eljárás.

A szemöldök tetoválás, vagy mikro-pigmentálás az a tartós sminkelési eljárás, mely során a szemöldök területére pigmenteket juttatunk be a bőrbe, apró tűk segítségével.

Kinek ajánlott a szemöldök tetoválás?

A szemöldök tetoválás ajánlott azoknak, akik:

  • Nem elégedettek szemöldökük formájával, színével, dússágával, és azoknak, akik túl ritkának vagy hiányosnak találják azt.
  • Aszimmetriával küzdenek, vagy szeretnék tartósan befestve látni szemöldöküket, így elkerülve a napi sminkelést.
  • Bőrallergiára hajlamosak, mivel a tetováló festék nem okoz allergiás reakciót.
  • Néhány betegség esetén, vagy teljes szemöldökhiánynál is előnyös lehet a tetoválás.
  • Rendszeresen sportolnak, mozgalmas életet élnek, és nem érnek rá sminkelni, de mégis jól szeretnének kinézni.
  • Szemüvegesek, akiknek problémát okozhat a smink használata.

Szemöldök tetoválás fajták

Soft Powder púderes szemöldök tetoválás

Kevésbé műhatású. Nincsenek kontúrvonalak, a szemöldök formája nincs körbe rajzolt szélei lágyabb finoman púderezett hatású

Egy igényesen, minden apró részletre kiterjedő fontossággal elkészített szemöldöktetoválás kb. 1,5 vagy 2 órát ölel fel. Ennyi időt mindenképpen szánjuk rá a műveletre!

 

Szálazott szemöldöktetoválás a legtermészetesebb hatást kelt.

Azoknak ajánlom, akik nem elégedettek szemöldökük formájával, dússágával, ritkának és hiányosnak találják azt. Ennél a technikánál eredeti szemöldök szálacskákat, apróbb szál vonalakat tetoválok, így fokozva annak természetes hatását.

Egy igényesen, minden apró részletre kiterjedő fontossággal elkészített szemöldöktetoválás kb. 1,5 vagy 2 órát ölel fel. Ennyi időt mindenképpen szánjuk rá a műveletre!

Szálas szemöldök tetoválás: Meglévő szemöldök szálak közé hasonló szálakat tetoválok, amivel a hiányos, foltos részek pótlom, korrigálom, általa szebb dúsabb formát kapva.

, Sminktetoválás Budapest

Hogy melyik az előnyösebb eljárás, az a szemöldök természetes állapotától és a kívánt végeredménytől függ, illetve melyik az, ami az arckifejezéséhez és arcvonásokhoz jobban igazodik.

Egyéni konzultáció, ami csak Rólad szól!

Közösen tervezzük meg a számodra legelőnyösebb formát.

Megtudhatod, hogy milyen szemöldök forma a legelőnyösebb számodra.

Forma kialakításakor a lehető legtöbb saját szemöldökszőrt megtartom.

Garancia! Szín és forma, pontosan olyan lesz, amilyet szeretnél és jóváhagytál.

, Sminktetoválás Budapest

Mennyi időt vesz igénybe egy szemöldök tetoválás?

Egy igényesen, minden apró részletre kiterjedő fontossággal elkészített szemöldöktetoválás nagyjából 1,5- 2 órát igényel. Ennyi időt mindenképpen rá kell szánni a műveletre!

, Sminktetoválás Budapest

MURGULY ERIKA VAGYOK

18 éve smink és Orvosi tetoválással foglalkozom.

Célom az arc a szépségét kihangsúlyozni és az összhang megteremtése.

Hiszek abban, hogy mindenkiből ki lehet hozni a legszebbet. Segítek, hogy magabiztosan érezd magad, közben megbeszéljük mik  előnyösek számodra látod majd mi mindent lehet kihozni belőled a sminktetoválás által. Együtt létre tudják hozni azokat a színeket, formákat, amik tényleg tetszeni fogsz magadon.

A szemöldök tetoválás, különösen a Budapest területén kínált púderes, hibrid, 3D szálas és a legjobb szemöldök tetoválási eljárások, az arc kiemelésére és a tekintet karakteresebbé tételére szolgálnak. Ezek a módszerek segítenek megteremteni az ideális szemöldök formát és színt, ami illik a személyiséghez, és előnyös lehet azok számára, akik nem elégedettek jelenlegi szemöldökükkel, vagy allergiások a hagyományos sminkre. A szemöldök tetoválás különböző fajtái, mint a szemöldök púder tetoválás, hibrid szemöldök tetoválás és a természetes hatást keltő szálas tetoválás, a sportolóknak és mozgalmas életet élőknek is ideálisak, mivel tartós megoldást nyújtanak a mindennapos smink szükségességének elkerülésére. Egy szemöldök tetoválás Budapesten általában 1,5-2 órát vesz igénybe, és egyéni konzultáció keretében tervezhető meg, így garantálva a személyre szabott, tökéletes végeredményt.

Back To Top

Várj még!
Kérj Ingyenes konzultációt!