skip to Main Content

Segítek, hogy magabiztosabban érezd magad a bőrödben. A hajtetoválás segít kihozni belőled a legjobbat!

hajtetoválás, Sminktetoválás Budapest

Ha gyors, látványos változásra vágysz, akkor mikropigmentálás, azaz hajtetoválás!

hajtetoválás, Sminktetoválás Budapest

Hajtetoválás egy egyedülálló módszer, mely gyors, látványos változást hozhat, természetes hatást keltve. Segítséget nyújthat kopaszodás, hajritkulás, alopécia és erősebb hajhullás tüneteivel szenvedők számára is.

Mindezek mellett sebek és hegeket elrejtésére a fejbőrön, kemoterápia vagy más betegség kezelése után a magabiztosabb külső visszanyerésére is hasznos.

A mikropigmentálás egy olyan eljárás, amely során apró, pigmentált pöttyöket helyezünk el a fejbőrön, annak érdekében, hogy optikailag sűrűbbé, teltebbé tegyük a hajat, vagy eltakarjuk a megritkult részeket, kopasz foltokat.

A hajtetoválás nőknek, férfiaknak egyaránt lehetőséget ad arra, hogy optikailag sűrűbbnek tűnjön a hajkoronájuk, és valódi haj látványát nyújtsa. Fejbőr azon részére, ahol a haj hiányos, a hajjal megegyező színű „hajszálakat” tetoválok.

hajtetoválás, Sminktetoválás Budapest

Egyszerű, gyors és hatékony kezelés, hogy senki ne érezze rosszul magát a bőrében. Cél a fiatalos megjelenés, önbizalom növelés és stresszmentes hétköznapok!

Ints búcsút a kopaszodásnak és a hajritkulásnak!

Hiszem, hogy együtt létre tudjuk hozni a számodra legelőnyösebb formát, színt, melyhez több technikát is alkalmazok. A hajtetoválás olyan optikai hatást kelt, mely segítségével sűrűbbnek, teltebbnek néz ki a haj, miközben eltakarja a kopaszodás jeleit, a kopasz foltokat. A tetovált szín teljesen beleolvad a hajba. Látványra egységes képet alkot a haj és a fejbőr, ezáltal észrevétlen hatást kelt.

Így képzeld el a pigmentáció, fejbőr tetoválás folyamatát

Férfi hajtetoválás nem különbözik a női fejbőr tetoválástól. Első körben egy konzultációt javaslok, mely alatt megbeszélünk minden fontos dolgot, egyeztetjük a hajtetoválás árát, színét, formáját.

Majd ezután a bőr előkészítése, fertőtlenítése következik. Elkészítem a végleges formát. Végül utókezelő krémet adok otthonra, és hasznos tanácsokkal látlak el. Hajtetoválás során gyors gyógyulási időre számíthatsz, nem jár csúnya sebesedéssel, tehát nem zökkent ki a hétköznapi életből sem.

Murguly Erika vagyok, 18 éve smink és Orvosi tetoválással foglalkozom.

18 éve smink és orvosi tetoválással foglalkozom. Számomra fontos, hogy elégedett legyél a végeredménnyel és megtaláljuk a számodra legelőnyösebb formát, színt. Célom az összhang megteremtése, az arc a szépségének kihangsúlyozása. Segítek, hogy jobban, magabiztosabban érezd magad a bőrödben. Hiszek abban, hogy mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat.

Kérd a személyre szabott, ingyenes konzultáció, mely segít a megfelelő döntés meghozatalában.

hajtetoválás, Sminktetoválás Budapest

Hajtetoválás
Kopaszodás és hajritkulás tartós elfedése
fiatalosabbá Megjelenés!

Nőknek és Férfiaknak egyaránt alkalmazható, hajritkulás és kopaszodásra, gyors látványos változás.

Egyedülálló módszer a legtermészetesebb hatást keltő végeredmény. Több technikát alkalmazok

Ints búcsút a kopaszodásnak és a hajritkulásnak!

hajtetoválás, Sminktetoválás Budapest

Fejbőr azon részére, ahol a haj hiányos, „hajszálakat” tetoválok, ezáltal nem a fejbőr látszik, hanem a tetovált hajszálak, melyek a hajjal megegyező színűek, így eltakarják a fejbőrt és látványra egységes képet alkotnak a hajjal.

Tetovált szín teljesen beleolvad és észrevehetetlen hatást kelt.

Szép dús haj a Nők álma. Ritkuló hajra is megoldás nyújt a hajtetoválás.

Fejbőr nem látszik ki többé.

Hajtetoválással a kopasz fejbőr borostás látványt kelt.

Tetoválás után gyors gyógyulási idő számíthatsz, ma már nem jár csúnya sebesedéssel és nem zökkent ki a hétköznapi életből.

Fontos számomra, hogy elégedett legyél a végeredménnyel

Gyere le egy ingyenes konzultációra, ami segít a megfelelő döntést meghozni.
Garancia! Szín és forma, pontosan olyan lesz, ahogy azt megálmodtad.
Menj biztosra!

Folyamat

Megbeszélés
Bőr előkészítése, fertőtlenítése
Formát elkészítem
Utókezelő krémet adok otthonra, és hasznos tanácsokkal látlak el

nem javaslom

Terhesség
Szoptatás időszak alatt.
Bőrfertőzés
Arcon végezett friss plasztikai műtét

HAJTETOVÁLÁS ÁRAK

Az eljárást megelőzően minden esetben készül egy tesztkezelés, amely elősegíti a tökéletes színválasztást, és kölcsönösen megbizonyosodunk róla, hogy a kívánt végeredményt kapjuk.

 
Szolgáltatás Ár
100 cm2-ig 800 Ft / cm2
100-300 cm2-ig 700 Ft / cm2
300-500 cm2-ig 600 Ft / cm2
500 cm2-tõl 500 Ft / cm2
Példák:  
Szolgáltatás Ár
Teljes skalp (kb. 600 cm2) 380 000 Ft
Fejtetõ (kb. 100 cm2) 180 000 Ft
Fejtetõ + két oldali halánték 260 000 Ft
Konzultációs díj (A díj az árból levonásra kerül) 5 000 Ft
Korrekció 1 hónap múlva 15 000 Ft
 Cím: 1137 Budapest, Szent István krt 12. 3 em 2 ajtó Vígszínház mellett Pannónia utca sarok

06 20 228 1774

hajtetoválás, Sminktetoválás Budapesthajtetoválás, Sminktetoválás Budapesthajtetoválás, Sminktetoválás Budapest

AJÁNLOTT MEGKÖZELÍTÉSEK:

Ha vonattal érkezik, körülbelül 5 perc alatt elérhet minket a Nyugati Pályaudvartól

3M, 15, 91, 291 busz, 79, 76 trolibusz

Még több infó a hajtetoválásról

A hajvesztés számos embert érint világszerte, és gyakran okozhat komoly önbizalomhiányt. Szerencsére a modern kozmetológiai technológiák, mint a hajtetoválás vagy hajmikropigmentáció, új reményt nyújtanak azok számára, akik szenvednek a hajhullástól vagy kopaszságtól. A továbbiakban bemutatjuk a hajtetoválás folyamatát, az eljárás időtartamát és annak hatásait, valamint tájékoztatást nyújtunk az utógondozásról és az ellenjavallatokról is. Ha érdekel, hogy pontosan mire számíthatsz a hajtetoválás során és után, olvass tovább!

Bevezetés a hajtetováláshoz

A hajtetoválás, más néven hajmikropigmentáció, egy innovatív kozmetikai eljárás, amelyet különösen azok számára fejlesztettek ki, akik hajhullás miatt szenvednek. Ezt a technikát gyakran alkalmazzák azoknál, akik androgén alopeciában (férfi típusú kopaszság) szenvednek, de ideális megoldás lehet hajritkulás, hajhullás átmeneti formái vagy teljes kopaszság esetén is. A folyamat során speciális pigmenteket juttatnak a fejbőr felső rétegeibe, amelyek utánozzák a természetes hajszálak megjelenését, így a haj sűrűbbnek és dúsabbnak látszik.

Ez a módszer különösen népszerű, mert gyors és viszonylag tartós megoldást kínál a hajhullás problémájára, anélkül, hogy a hagyományos hajátültetési eljárásokhoz hasonlóan invazív beavatkozásra lenne szükség. A hajtetoválás nemcsak esztétikai előnyöket nyújt, hanem jelentős pszichológiai és érzelmi előnyökkel is járhat azok számára, akik küzdenek a hajhullás okozta önbizalomhiány miatt.

A hajtetoválás folyamata

A hajtetoválás egy alapos és precíz folyamat, amely több lépésből áll. Az első és egyik legfontosabb lépés a kezdeti konzultáció, ahol a kozmetikai szakember felméri a páciens hajhullásának mértékét és megbeszéli a várható eredményeket. Ebben a szakaszban történik meg a pigment színének kiválasztása is, ami az ügyfél természetes hajszínéhez illeszkedik a legjobban.

A tényleges tetoválási folyamat egy speciális, finom tűt használó eszközzel történik, ami a pigmenteket apró pontok formájában juttatja a fejbőrbe. Ez a technika lehetővé teszi, hogy a végeredmény természetesnek tűnjön, mintha csak valódi hajszálak lennének. A teljes folyamat több órát vehet igénybe, attól függően, hogy mennyire kiterjedt a kezelendő terület.

A hajtetoválás során alkalmazott pigmentek tartósak, de nem véglegesek, ami lehetővé teszi a későbbi színkorrekciókat vagy a mintázat finomítását, ha szükséges. Ez a fajta rugalmasság különösen fontos, mivel a természetes hajszín és textúra idővel változhat.

A hajtetoválás időtartama és hatásai

A hajtetoválás eredményei hosszú távon is megmaradhatnak, ám fontos tudni, hogy ez a kezelés nem ad végleges megoldást. Általában a pigmentáció 2-3 évig marad élesen látható, de ez idő elteltével halványulhat, ami részben a bőr természetes megújulási folyamatának, részben a napfénynek van köszönhető. Ezért javasolt időszakosan frissíteni a tetoválást, hogy a haj sűrű és természetes megjelenését megőrizze.

A tetoválás tartóssága számos tényezőtől függ, mint például a felhasznált pigment minőségétől, a kezelést végző szakember technikájától, valamint a páciens bőrtípusától és életmódjától. Azok a páciensek, akik megfelelően gondoskodnak a fejbőrükről és kerülik a közvetlen napfényt, hosszabb ideig élvezhetik a hajtetoválás előnyeit.

Ezenkívül a hajtetoválás során alkalmazott technika lehetővé teszi, hogy a tetoválás idővel változtatható és igazítható legyen, így a páciensek alkalmazkodhatnak a hajszínük vagy stílusuk változásaihoz. Ez a fajta adaptáció biztosítja, hogy a hajtetoválás mindig a lehető legtermészetesebb és legelégedettebb eredményt nyújtsa.

Utógondozás és lehetséges mellékhatások

Az utógondozás elengedhetetlen része a hajtetoválás utáni folyamatnak, mivel jelentősen befolyásolja a kezelés eredményességét és tartósságát. Az első néhány napban elkerülendő a kezelt terület közvetlen érintése, valamint a nehéz fizikai munka vagy intenzív sport, amely fokozott izzadást okozhat. Fontos továbbá, hogy az első hét során kerülje az ügyfél a kezelt területet érő közvetlen napfényt és ne látogasson szaunát vagy uszodát.

Mint minden bőrbe vitt pigmentálással, a hajtetoválásnak is lehetnek mellékhatásai, bár ezek ritkák. Ide tartozhatnak a bőrirritációk, enyhe duzzanat vagy az allergiás reakciók, amelyek a használt pigmentekre vagy az eljárás során alkalmazott tisztítószerekre adott válaszként jelentkezhetnek. Ha bármilyen szokatlan tünetet tapasztal az ügyfél a kezelés után, javasolt bőrgyógyászhoz fordulni.

Ellenjavallatok és figyelmeztetések

A hajtetoválás nem ajánlott mindenki számára. Bizonyos egészségügyi állapotok, például aktív bőrbetegségek, mint az ekcéma vagy pikkelysömör, a fejbőrön való előfordulása esetén, ellenjavallt lehet a beavatkozás. Ezenkívül, bár ritka, de előfordulhatnak olyan esetek, amikor valaki allergiás reakciót mutat a pigment anyagokra.

Fontos, hogy az eljárás előtt minden ügyfél részletes orvosi kikérdezésen és szükség esetén allergiateszten esik át, hogy minimalizálják a kockázatokat. Azok számára, akik vérhígító gyógyszereket szednek vagy rendszeresen alkoholt fogyasztanak, szintén ajánlott orvosukkal konzultálni a hajtetoválás előtt.

A hajtetoválás vagy hajmikropigmentáció egyre népszerűbb megoldás azok számára, akik hajhullással vagy kopaszodással küzdenek. Ez a technika nem csak esztétikai javulást biztosít, hanem jelentős önbizalom-növelő hatással is bírhat. A folyamat magában foglal egy alapos konzultációt, a tetoválás precíz végrehajtását, és az utógondozást, amely elengedhetetlen a hosszú távú eredmények biztosításához. Fontos azonban megjegyezni, hogy bár a hajtetoválás számos előnnyel jár, nem mindenki számára alkalmas, és bizonyos egészségügyi állapotok kizárhatják az eljárás alkalmazhatóságát.

Ha fontolgatod a hajtetoválást, alaposan tájékozódj a lehetséges szolgáltatókról, és válassz egy megbízható szakembert, aki tapasztalt ezen a területen. Emlékezz arra, hogy a kezelés előtti konzultáció során feltett kérdéseidre adott válaszok segíthetnek abban, hogy teljes képet kapj az eljárásról és annak lehetséges következményeiről.

GYIK – Gyakran ismételt kérdések a hajtetoválásról

A hajtetoválás fájdalma egyénenként változó. A legtöbb ügyfél enyhe kellemetlenséget tapasztal, amelyet a finom tűk okoznak. A kezelést végző szakember alkalmazhat érzéstelenítő krémet a fájdalom csökkentésére.

Egy munkamenet hossza függ a kezelendő terület nagyságától. Általában 2-4 óra közötti időtartamra számíthatunk, de ez eltérhet, ha nagyobb területet kell lefedni.

A hajtetoválás eredménye általában 2-3 évig tart, de ez függ az egyéni bőrtípustól, életmódtól és a bőrápolás minőségétől. Idővel a pigmentek halványulhatnak, ezért ajánlott a színfrissítés

Nincs meghatározott korhatár a hajtetoválásra, de fontos, hogy a páciens teljesen kifejlett legyen, és képes legyen megérteni és elfogadni az eljárás hosszú távú következményeit.

Ha nem vagy elégedett a hajtetoválás eredménnyel, konzultálj a szakemberrel. Sok esetben lehetőség van a szín, sűrűség vagy a mintázat finomítására a kívánt eredmény elérése érdekében.

Back To Top

Várj még!
Kérj Ingyenes konzultációt!