skip to Main Content

Szájtetoválás
vonzóbbá teszi az ajkad és sohase kenődik el.

Már természetes és rúzsozott hatást is elérhetsz a száj tetoválással. 

Ajaktetováláskor stílusodnak
megfelelő színek közül vállazhatsz.

, Sminktetoválás Budapest

Eleged van az rúzs állandó elkenésből?

Nem megfelelő forma, aszimmetrikus száj, vékony ajak,
színe, életen, alig látszik a száj kontúrvonal, heges vagy
sérült.

Fogalmad sincs, hogy milyen szájszín
lenne ideális számodra.

Gondolkodsz rajta de félsz, hogy fáj, félsz hogy nem olyan lesz a végeredmény, amilyenre vágysz.

Hidd el, megértem. Sok jelentkező érkezik ugyanezekkel az aggodalmakkal.

Ajaktetoválás
amellyel mindig jól érezheted magad

Igényes szájtetoválás elegáns, igényes megjelenést kölcsönöz

Száj tetoválással lehet a száj színét kiemelni vagy méretét növelni.

Ahogy múlik az idő a száj veszít teltségéből, színéből, de akár szabálytalan alakjából is. Kevés nőt áldott meg a természet tökéletes ajkakkal.

Száj tetoválással a száj szabálytalanságát, színtelenségét lehet korrigálni ellensúlyozni és szebb formává alakítani.

Választhatsz, naturális hatású vagy élénkebb, teltebb színt is.

, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest

3d Szájtetoválással
magabiztosabban

Szájtetoválással magabiztosabb lehetsz. Ez egy gyors, látványos megoldás, ami különösen a rohanós reggeleken lehet hasznos.

Lehet sminkes, rúzsozott hatású, de természetes megjelenést is elérhetsz vele. Egy jól eltalált, hozzád illő ajaktetoválás kiemeli az ajkaid természetes vonalát és szépségét, valamint korrigálja az esetleges hiányosságokat.

Szájtetoválással javítható a száj szabálytalansága és színtelensége, így szebb formát és megjelenést biztosítva.

A Szájtetoválás előnyei

Nem kell minden nap a sminkeléssel bajlódnod. Reggel rögtön üde, ápolt, csinos lehetsz egy ajaktetoválással, sminkfelszerelés nélkül.

Ha kevés időd van reggelente vagy egy fontos esemény előtt a smink elkészítésére, az ajaktetoválás ideális választás lehet.

Akár egyenetlen, asszimmetrikus, túl telt, vagy éppen túl vékony az ajkad, a szájtetoválás kiváló megoldás.

Szeretnéd hangsúlyozni az ajkad? Más színű szájat szeretnél? Az ajaktetoválást ajánlom. Érzékeny bőrűeknek és allergiásoknak különösen előnyös lehet.

, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest

A Szájtetoválás fajtái

  • Félsatír: Ideális választás telt ajkú hölgyek számára. Ezzel a technikával készült szájtetoválás a smink diszkrét, alig észrevehető részét képezi.
  • 3D Ajaktetoválás: Itt két színt használok. A külső részen sötétebb, míg a belső részen világosabb színnel tetoválom az ajkat. Az ilyen módon elkészített 3D szájtetoválás tartós és rendkívül gyönyörű lesz.
  • Teljes Satír: Különösen ajánlott vékony ajkú hölgyeknek. Ezzel a technikával az ajkakat optikailag nagyíthatjuk, és többféle színt is alkalmazhatunk. A vékony száj tetoválással az ajkak sokkal mutatósabbak és teltebbnek tűnnek. A kész szájtetoválás a természetes színtől az erősebb, rúzsozott hatásig terjedhet.

A szájtetoválás folyamata

  • Konzultáció: Az első lépés a szájtetoválás esetében egy alapos konzultáció, ahol megbeszéljük a szájtetoválás árát, a fennálló igényeket, a kívánt forma és szín lehetőségeit, valamint az eredmény kivitelezhetőségét.
  • Bőr előkészítése: A száj tetoválás megkezdése előtt az érintett bőrterületet alaposan fertőtlenítem, majd érzéstelenítővel bekenem, hogy a folyamat a lehető legkényelmesebb legyen.
  • Előrajzolás: Az előzetes megbeszélés alapján előrajzolom a leegyeztetett formát, biztosítva, hogy a végeredmény pontosan megfelel az elvárásoknak.
  • Tetoválás elkészítése: Miután a száj tetoválás elkészült, speciális krémet adok ajándékba, és ellátlak részletes otthoni ápolási tanácsokkal, hogy a gyógyulási folyamat zökkenőmentes és gyors legyen.

Mennyi idő alatt készül el?

Az eljárás időtartama változó lehet attól függően, hogy mennyire összetett az elképzelés, illetve az adott terület felülete, érzékenysége milyen. Attól is függ, hogy milyen színű és vastagságú eredményt szeretne az illető.

Néhány kép elkészült munkáimról

, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest

Szájtetoválással sokkal természetesebb végeredmény érünk el.

Ingyenes konzultáció, ami csak Rólad szól!
Garancia!
Szín és forma, pontosan olyan lesz,
amilyet szeretnél és jóváhagytál.

, Sminktetoválás Budapest

MURGULY ERIKA VAGYOK

18 éve smink és Orvosi tetoválással foglalkozom.

Célom az arc a szépségét kihangsúlyozni és az összhang megteremtése.

Hiszek abban, hogy mindenkiből ki lehet hozni a legszebbet. Segítek, hogy magabiztosan érezd magad, közben megbeszéljük mik  előnyösek számodra látod majd mi mindent lehet kihozni belőled a sminktetoválás által. Együtt létre tudják hozni azokat a színeket, formákat, amik tényleg tetszeni fogsz magadon.

Szájtetoválással te is magabiztosabb lehetsz! Fedezd fel a gyors és látványos megoldásainkat, amelyek könnyebbé teszik a sietős reggeleket. Akár sminkes, rúzsozott hatást, akár természetes megjelenést szeretnél, nálunk a tökéletes ajaktetoválást találod meg. Kiemeljük szád természetes szépségét, korrigáljuk a hiányosságokat, és tökéletes formát adunk neki. Tájékozódj a 3D ajaktetoválás technikáinkról, amelyekkel dúsabb és természetesebb hatást érhetsz el. Ismerd meg a szájtetoválás folyamatát, időtartamát és azt, hogy mennyire fájdalmas a beavatkozás. Jelentkezz ingyenes konzultációnkra, és hozd ki a legtöbbet ajkaid természetes szépségéből!

Back To Top

Várj még!
Kérj Ingyenes konzultációt!