Skip to content

Lézeres tetoválás és sminktetoválás eltávolítás Budapesten

Lézeres tetoválás és sminktetoválás eltávolítás Budapesten

Szabadulj meg véglegesen megunt testtetoválásodtól, vagy elrontott sminktetoválásodtól!

A tetoválás során tűvel juttatják be a festéket a bőr legmélyebb rétegébe. Innen a szervezet védekezésében részt vevő falósejtek nem tudják a festékszemcséket természetes úton eltávolítani, hiszen a festékszemcse jóval nagyobb méretű, mint egy falósejt. A tetoválás tehát – ha az idő múlásával valamit halványodik is – életünk végéig megmarad.

A sminktetoválás során a festéket a bőr hám és irha rétegének határáig juttatják el a szakemberek a mai precíz készülékekkel. Ez néhány év alatt fokozatosan elhalványodik, majd végleg kikopik a bőrből.

Régebben sajnos a silány minőségű sminktetováló készülékkel a sminktetoválások is a bőralja rétegbe kerültek, sok esetben még testtetováló festéket is használtak. Ezek a sminktetoválások örök életűek, soha nem kopnak ki, és nem halványodnak el jelentősen.

A lézersugár képes a bőr legmélyebb rétegeiben ülő festékszemcsékig eljutni. A festékszemcsék elnyelik a fényenergiát, ami szétrobbantja őket, így a szín sűrűség gyengül, és végül a 3-8 alkalmas kezeléssorozat végére eltűnik.

Hány kezelésre van szükségem?

A kezelés eredménye tetoválások esetében az első kezelés után még alig észrevehető. A tetoválás teljes elhalványulásához 3 – 8 kezelésre is szükség lehet. A kezelések száma attól függ, hogy milyen típusú festéket használtak és milyen mélyen, hány rétegben helyezkedik el a festék a bőrben.

A kezeléseket általában 3-4 hetenként ismételjük, ennyi idő alatt a bőr teljesen regenerálódik az előző kezelést követően. A tetoválás eltávolítása kb. 10-30 percet vesz igénybe alkalmanként, mely függ a kezelendő terület nagyságától, és az alkalmazott festék színétől, fajtájától.

A végeredmény és az egyes kezelések hatásfoka Rajtad is múlik.

Ahhoz, hogy a legjobb hatást érjük el a legkevesebb kezeléssel, Te is segíthetsz! Néhány olyan tényező melyekkel Te is fokozhatod a lézerkezelés hatásfokát:

Javasoljuk, hogy lézerkezelés előtt legalább két hétig ne napozz, ne szoláriumozz!

Leghatásosabb a lézerkezelés világos bőrű embereken, akinek a tetoválása sötét és csak a felületes rétegben van festék a bőrben.

Kisebb energiával lehet csak kezelni azt, akinek a bőre is sötét, mert ilyenkor a lézerenergia egy része a bőrt is felmelegíti. Az egészséges, rugalmas bőr nagyobb lézer energia alkalmazását teszi lehetővé.

A lézerkezelést megelőző napokban az arc-és testápolók fokozott használatával rugalmasabbá tehetjük bőrünket.

Ha van lehetőséged hozz magaddal festékmintát. Így lehetőség kínálkozik egy pontos próbakezelésre is (fehér lapon). Így előre láthatod a várható eredményt még a kezelések megkezdése előtt.

Kezelésre alkalmas időpont

A kezelés időpontját úgy egyeztesd, hogy utána otthon legyen lehetőség 1-2 óra hideg borogatásra, ha bőröd érzékenyebb. Bőröd a kezelés után piros lehet! Ha tetoválása olyan területen volt, ami nem fedhető ruházattal, akkor ne tervezz a kezelés után társasági programot. A kezelt területen a bőr gyakran lehámlik és emiatt időlegesen világosabb lehet a környező bőr színénél.

Kinél alkalmazható a lézeres eltávolítás?

Ha valakinél a tetoválás elvégezhető volt, akkor az eltávolításnak sincs semmi akadálya. Ellenjavallat lehet az időközben kialakult cukorbetegség, vagy egyéb súlyos betegség.

Átmenetileg ellenjavallt terhesség, vagy akkut beteg, lázas állapot esetén.

Lézeres kezelés után

A lézeres kezelést követő napokon ajánlott sebgyógyulást elősegítő, nyugtató, antibakteriális krém használata. A Dr. Rimpler mikroezüstöt tartalmazó Naosensitive forte készítmény kiválóan megfelel erre a célra. A kezelés okozta időleges színeltérést alapozók és krémpúderek megfelelően elfedik. A kezeléseket követően napozni, szoláriumozni nem szabad! A kezelt terület lehámlására kell számítani.

Sminktetoválás eltávolítás árak

SzolgáltatásÁr
Részleges szemöldök eltávolítás8 000 Ft-tól
Teljes szemöldök eltávolítás18.000 Ft-tól
Szájkontúr eltávolítás15-20 000 Ft

Testtetoválás eltávolítás árak

SzolgáltatásÁr
Kisebb Szolgáltatásek minimum ára6 000,00 Ft
3×3 cm7 200,00 Ft
5×5 cm15 000,00 Ft
7×7 cm24 500,00 Ft
10×10 cm40 000,00 Ft
Nagyobb Szolgáltatások300 Ft / cm2
Konzultációs díj (A díj a szolgáltatás árából levonásra kerül)5 000 Ft
Korrekció 1 hónapon belül5 000 Ft
Korrekció 3 hónapon belül10 000 Ft
Korrekció 6 hónapon belül15 000 Ft
Korrekció 1 éven belül48 000 Ft
Színfrissítés 1 éven belül48 000 Ft
Az árak 1 alkalomra vonatkoznak.

Bejelentkezés konzultációra: 06 20 228 1774 vagy foglalj időpontot lent!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Melyik szolgáltatás érdekli?

  Sminktetoválás

   Szájtetoválás
   Szemhéjtetoválás
   Szemöldöktetoválás
   Szemöldök dúsítás

  Orvosi tetoválás

   Hajtetoválás
   Vitiligo tetoválás
   Hegtetoválás
   Mellbimbó tetoválás

  Tetoválás eltávolítás

   Rejuvi tetoválás eltávolítás, kiszedés
   Lézeres tetoválás eltávolítás

  Üzenet