skip to Main Content

Mezoterápia + mikrodermabrázió
a fiatalosabb megjelenésért

Nőknek és Férfiaknak egyaránt
alkalmazható, látványos változás.

Ha látványos külső változásra vágysz, fiatalabb megjelenésre, mindezt műtét nélkül, akkor próbáld ki a Mezoterápiát és Mikrodermabráziót.

, Sminktetoválás Budapest

Ismerd meg a Mezoterápiát és a Mikrodermabrációt

Természetes, hogy a bőrön apró elváltozások, bőrhibák, pigmentfoltok és mimikai ráncok, elszíneződések, foltok jelennek meg. Ezekkel fel lehet venni a harcot, műtétek nélkül is.

Mikrodermabráció így működik

A mikrodermabrázió egy  mechanikai peeling tulajdonképpen, hámlasztás, mellyel műtét nélkül eltávolítjuk a bőr epidermiszének legfelső rétegét, az elhalt hámsejteket. Az így megtisztított bőrfelületen beindul a bőrfiatalodás. Az arcbőr színe és felülete egységes lesz, ragyogóbb, hibátlanabb, fiatalosabb.

, Sminktetoválás Budapest

A Mezoterápia így működik

Magas minőségű hatóanyagokat, tápanyagokat, hyaluronsavat, A, C, E, B, Q10 vitaminokat, szilíciumot juttatok a bőrbe, a problémás részekre. A hatóanyagok, tűk vagy elektroporációs készülék segítségével kerülnek a felületbe, ahol a megfelelő elektromágneses hullámok megnyitják a csatornákat a bőrön és a sejteken keresztül. Ahhoz, hogy eredményes, látványos, hatékony Mezoterápiás kezeléseket végezek, a bőr középső, vagyis irha rétegébe kell bevinnem ezeket a hatóanyagokat. Végül ezek az anyagok eredményesen meggátolják a bőr öregedését

Erre jó a Mezoterápia

A nyak bőrének fiatalítására, a szem körüli karikák, ráncok és a száj körül kialakuló mimikai ráncok eltüntetésére kiváló. Pattanások, pigmentációs problémák vagy hegképződés kezelésére is alkalmazható, de hajserkentésként is.

A hatóanyagok segítségével megszűnik a feszítő, száraz érzés, a ráncok sokat finomodnak, a megereszkedett bőr teltebbé, feszesebbé válik. A bőr tápanyaghiányának pótlásával a szem ödémás duzzadása is megszüntethető, a sötét karikák elhalványodnak, a mimikai ráncok eltűnnek.

, Sminktetoválás Budapest

Mezoterápiával hatékony, látványos eredmény lehet elérni.

Magas hatóanyagot viszek be a kezelt részre, nem fájdalmasak,
minimális gyógyulási idő, többféle bőrproblémát megoldás.

Ahhoz, hogy eredményes, látványos, hatékony mezoterápiás kezeléseket végezek,
a bőr középső, vagyis irha rétegét viszem be a hatóanyagokat.

Az ide bejuttatott hatóanyagok fogják tehát legeredményesebben gátolni a bőr öregedését.

Hatóanyag tűk által vagy elektroporációs készülék segítségével, ahol a megfelelő elektromágneses
hullámok nyitják meg a csatornákat a bőrön és a sejteken keresztül.

Nagy előnye még a kezelésnek, hogy csak a bőrben hat, így
nincsenek kockázatos mellékhatásai a szervezetünkre.

Nem fájdalmas, minimális a gyógyulási idő, és többféle bőrproblémára megoldás lehet.  Látványos változást, eredményt lehet elérni vele. Csak a bőrben hat, így nincsenek kockázatos mellékhatásai. Nőknek és férfiaknak egyaránt használható.

Mezoterápiás megoldás lehet
Nyak bőrének fiatalítása, szemkörüli ráncok, karikák, kezelése

Hatóanyag hyaluronsavat, A, C, E, B, Q10 vitaminokat, szilíciumot segítségével megszűnik a feszítő-, száraz érzés, a ráncok sokat finomodnak, a megereszkedett bőr teltebbé feszesebb lesz.

Tápanyaghiány pótlásával a szem ödémás duzzadása is megszüntethető, a sötét karikák elhalványodnak, a mimikai ráncok eltűnnek.

Ajánlott: kúraszerű alkalmazás (4-10 alkalom), 3. utána 2-3 havonta fenntartó kezelés. Speciális ápoló krémet adok otthonra.

Erre figyelj oda az eredményesség érdekében

Fontos számomra, hogy elégedett legyél a végeredménnyel! Kezelés megkezdése előtt megbeszéljük a számodra legelőnyösebb, megfelelő kezelés.

Ajánlott kúraszerűen alkalmazni, legalább 4-10 alkalommal. A 3. kezelés utána 2-3 havonta fenntartó kezelést lehet végezni a még eredményesebb fiatalodásért. Speciális ápoló krémet is adok otthonra.

Fontos számomra, hogy elégedett legyél a végeredménnyel

Kezelés megkezdése előtt megbeszéljük
számodra melyik a megfelelő kezelés.

Mezoterápia veszélyei

A Mezoterápiának vannak ellenjavallatai is. Például terhes, vagy szoptató nőknél, fertőzéses bőrbetegség esetén, valamint bizonyos egészségügyi problémákkal, például véralvadási zavarokban szenvedők számára nem javasolt a kezelés.

Gyönyörű, ragyogóan üde arcbőr műtét nélkül Mezoterápiával és Mikrodermabrációval.

.

Back To Top

Várj még!
Kérj Ingyenes konzultációt!