skip to Main Content

Orvosi mellbimbó (areola) tetoválás
Szeretnél újra magabiztos lenni?

Az aerola helyreállítás egy olyan orvosi eljárás, mely során a mellbimbó és a mellbimbó körüli területet esztétikailag rekonstruálni lehet.

, Sminktetoválás Budapest

Orvosi mellbimbó (areola) helyreállítás

Mellbimbó tetoválást nők és férfiak esetében is alkalmazhatjuk, a mellbimbó és udvarának részleges vagy akár teljes hiányakor is.

A mellbimbó és udvarának eltérései lehetnek pigment hiányból adódóan, vagy műtéti beavatkozás következtében, esetlegesen daganatos betegséget követő helyreállító műtét után.

Az orvosi tetoválás segítségével a teljes mellbimbó és udvarának újjáépítésének esetében, szinte a másik mellel teljesen megegyező emlőudvart tudunk készíteni.

Minden esetben egy speciális tetoválási eljárással, pigmentet viszünk erre a testrészre, így helyreállítva a tökéletes színt és formát.

A felület nagyságától függően a pigmentálást általában több lépésben végzem, így a végső eredmény bámulatos!

Az aerola tetoválás lehetőségét nyújtja azoknak, akiknek a melle, műtét, trauma, baleset miatt sérült, vagy egyáltalán nincs. Ebben az esetben az mellbimbó tetoválás segíthet, hogy újra természetes legyen a megjelenés.

Mellbimbó Tetoválás Referenciák

, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest
, Sminktetoválás Budapest

Ekkor tud segíteni az aerola tetoválás

Daganatos betegséget követő helyreállító műtét vagy más jellegű mellre vonatkozó műtét, pigmenthiányból adódó eltérés, születési eltérés miatt segíthet a mellbimbó tetoválás. Lehetőség van a mellbimbó és a mellbimbó udvar rekonstrukciójára is, ha elvesztette korábbi formáját, alakját, színét. Nők és férfiak esetében is alkalmazható az eljárás, a mellbimbó és udvarának részleges, vagy akár teljes hiányakor.

Mellbimbó tetoválás menete

Első körben egy konzultáció szükséges, ahol megtörténik a szín, forma és a pontos eljárás, ár megbeszélése. A mellbimbó tetoválás során tetoválótű segítségével a bőrbe juttatom a szükséges festéket a mellbimbó vagy a környező terület formázására, festésére, javítására. Ez lehetőséget nyújthat a mellbimbó teljes újjáteremtésére, de kisebb esztétikai javítására is. Nagyobb eltérés esetén a másik mellel teljesen megegyező emlőudvart is tudok készíteni. A felület nagyságától függően a pigmentálást általában több lépésben végzem, így a végső eredmény mindenképp bámulatos lesz!

Mellbimbó tetoválás ára

Az aerola tetoválás ára függ a felület nagyságától, a rekonstrukció mértékétől, a mellbimbó fajtájától, a pigmentáltságától és attól, hogy hány lépésben kell azt tetoválni a megfelelő kinézethez.

SzolgáltatásÁr
1 oldali pigmentáció52.000 Ft
2 oldali pigmentáció 82.000 ft
Konzultációs díj (A díj a szolgáltatás árából levonásra kerül)5 000 Ft
Korrekció 1 hónapon belül5 000 Ft
Korrekció 3 hónapon belül10 000 Ft
Korrekció 6 hónapon belül15 000 Ft
Korrekció 1 éven belül48 000 Ft
Színfrissítés 1 éven belül48 000 Ft

Szerezd vissza az önbizalmad mellbimbó helyreállító tetoválással!

Ha csak ez hiányzik az önbizalmadhoz, boldogságodhoz, akkor vágj bele mindenképp az aerola tetoválásba. Tökéletes eredmény érhető el vele a mellbimbó és a mellbimbó körüli területet esztétikai helyreállításához.

A mellbimbó tetoválás segíthet nem csak az önbizalom visszaszerzésében, a mellbimbó színének vagy mintázatának korrigálásában, de természetes megjelenést is biztosít.

, Sminktetoválás Budapest

MURGULY ERIKA VAGYOK

18 éve smink és Orvosi tetoválással foglalkozom.

Célom az arc a szépségét kihangsúlyozni és az összhang megteremtése.

Hiszek abban, hogy mindenkiből ki lehet hozni a legszebbet. Segítek, hogy magabiztosan érezd magad, közben megbeszéljük mik  előnyösek számodra látod majd mi mindent lehet kihozni belőled a sminktetoválás által. Együtt létre tudják hozni azokat a színeket, formákat, amik tényleg tetszeni fogsz magadon.

Az areola helyreállító mellbimbó tetoválás egy speciális orvosi eljárás, amely lehetővé teszi a mellbimbó és az areola (mellbimbó udvara) esztétikai újraformálását. Ez különösen hasznos azok számára, akik műtét, trauma vagy egyéb okok következtében elvesztették mellbimbójuk természetes megjelenését. Az eljárás során a tetováló tű segítségével különböző színű és formájú mellbimbó fajtákat lehet létrehozni, amelyek az eredetihez hasonlóak. Ez az eljárás nemcsak a mellbimbó és annak udvara esztétikai helyreállítására szolgál, hanem hozzájárulhat az önbizalom visszaszerzéséhez is, lehetővé téve a természetes megjelenést mind nők, mind férfiak számára.

Back To Top

Várj még!
Kérj Ingyenes konzultációt!