skip to Main Content

Vitiligo tetoválás, pigmenthiány kezelés

, Sminktetoválás Budapest

Nemcsak műtétek okozhatnak bőrünkön színeltérést, hanem különböző bőrbetegségek is, melyek közül legismertebb a pigment  hiány, más néven a Vitiligo.

Ebben az esetben a világosabb bőrfelületet sötétebb, hiperpigmentált  kontúr veszi körül.

Ennek a pigmenthiánynak a megoldása a tapasztalt szakembereket is próbára teszi.

Ennek az eljárásnak köszönhetően a pigmenttált bőrfelület 3-5 évig tartósan tünetmentes állapotba kerülhet, de ez természetesen egyénenként változhat.

Az orvosi tetoválást többször, de minimum kétszer kell egymást követően elvégezni a tartós, szép eredmény elérése érdekében.

Pontos árat egy konzultációt követően tudok megállapítani.

A pigmenthiány kezeléssel, más néven orvosi tetoválással speciális, a bőr eredeti színével megegyező pigmentek kerülnek a bőrre. A cél, hogy a fehér foltok eltűnjenek és egységes legyen az arcbőr.

Szerezd vissza az önbizalmad pigmenthiány kezeléssel!

Műtétek, különböző bőrbetegségek, Vitiligo, pigmentfoltok, májfoltok okozhatnak pigmenthiányt, színeltéréseket a bőrön. Ez zavaró esztétikai probléma, főként, ha az arcon van, mely erősen rombolja az önbizalmat. Depigmentációnak is nevezik a legismertebb formáját, a Vitiligot, mely rengeteg embert érint különböző mértékben.

Vitiligo okai

A pigmenthiányos bőr, a Vitiligo a pigmentált bőrsejtek, a melanociták elhalása következtében alakul ki. A melanociták a bőr színéért felelős bőrpigmentek, melyek a melanint termelik. Ha kevés van belőlük a bőrben, fehér vagy világosabb foltok jelenhetnek meg. Ha fehér folt az arcon van, az általában jól látható, kiütköző, eltér a környező felülettől.

Megjelenésének kiváltó okait még nem tudják biztosan, de vélhetően öröklődés útján, vagy rendszeres stressz, nagy trauma miatt alakulhat ki.

Pigmenthiány kezelés célja

A Vitiligóval érintett személynél nagyon gyakran alacsony önbecsülés, szorongás, depresszió alakul ki. A fehér pigmentfoltok eltávolításával, elfedésével egységes bőrszín alakul ki, természetesebb hatást keltve. Ezáltal az érintett személy sokkal kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, boldogabb lehet.

 

Vitlilgo kezelés tetoválással

A kifakult fehér foltok tartós elfedésére az egyik legoptimálisabb lehetőség a tetoválás. A tetoválással pigmentek kerülnek a bőrbe. Ez a tetoválás a bőrre felvitt pigment segítségével elfedheti vagy minimalizálhatja a vitiligós foltok láthatóságát. A folyamat célja az érintett területek színének harmonizálása a környező bőrfelülettel.

Az eljárásnak köszönhetően a pigmentált bőrfelület 3-5 évig tartósan tünetmentes állapotba kerülhet. Természetesen egyénenként eltérő lehet ez az idő. Az orvosi tetoválást általában többször, de minimum kétszer kell egymást követően elvégezni a tartós, szép eredmény elérése érdekében.

Vitiligo kezelés ára

Pontos árat egy konzultációt követően tudok megállapítani.

Keress bizalommal elérhetőségeim egyikén és kérj időpontot!

, Sminktetoválás Budapest

MURGULY ERIKA VAGYOK

18 éve smink és Orvosi tetoválással foglalkozom.

Célom az arc a szépségét kihangsúlyozni és az összhang megteremtése.

Hiszek abban, hogy mindenkiből ki lehet hozni a legszebbet. Segítek, hogy magabiztosan érezd magad, közben megbeszéljük mik  előnyösek számodra látod majd mi mindent lehet kihozni belőled a sminktetoválás által. Együtt létre tudják hozni azokat a színeket, formákat, amik tényleg tetszeni fogsz magadon.

Egyik vásárlóm szája tetszett meg Erika munkája, így jutottam el hozzá, maximálisan meg vagyok vele elégedve, kitünő profi munka! Andi

Erika nagyon barátságos, mindig kellemes hangulatot teremt és gondoskodik róla, hogy nála, jólérezd magad. Nagyszerű munkát végez, profihoz méltóan fogadja a kritikát és a dicséretet is. De ha úgy érzed, Ő mindig benne van egy jó beszélgetésben is..

Kedves Erika! Nem tudom elmondani mennyire meg vagyok elégedve csodás lett a szemöldököm, természetes és cseppet sem hivalkodó, tökéletes mind a színe mind a formája. Nagyon szépen köszönöm a szuper munkádat! :)

Pont olyan, amilyet elképzeltem! Imádom ezt a helyet! Nagyon ügyes Erika, pont olyan szemöldököt csinált nekem megint, mint amilyet elképzeltem. Minden formát kapásból megcsinál, ehhez tehetség kell, hiába gyakorol valaki évekig, akkor se tudják így megcsinálni.Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

A pigmenthiány, vagyis a vitiligo betegség kezelésére az orvosi tetoválás egy hatékony módszer, amely speciális pigmentekkel harmonizálja a bőr színét, így segítve a fehér pigmentfoltok, mint például a májfoltok, és egyéb pigmentfoltok eltüntetését az arcról. Ez a megoldás különösen előnyös a fehér foltok esetén, amelyek gyakran az arcon jelennek meg és zavaróak lehetnek. A vitiligo okai változatosak, de a kezelése által a pigmenthiányos bőr esztétikailag javítható, amely hozzájárul az érintett személy önbizalmának növeléséhez. A tetoválás segítségével a bőr színét a környező területekkel összhangba hozva, a hiperpigmentáció eltüntetését és a foltok halványítását érhetjük el. A tartós eredmény érdekében az orvosi tetoválást többször, legalább kétszer kell elvégezni, és az eredmények akár 3-5 évig is megmaradhatnak. A vitiligo kezelés ára egyedi konzultációt követően állapítható meg.

Back To Top

Várj még!
Kérj Ingyenes konzultációt!