Skip to content

Rejuvi tetoválás eltávolítás, kiszedés

Rejuvi tetoválás eltávolítás, kiszedés

Egyedülálló Rejuvi® féle tetoválás kiszedési eljárás

A Rejuvi® féle tetoválás kiszedési eljárást az 1990-es évek első felében kezdték kifejleszteni és alkalmazni, elrontott vagy megunt sminktetoválások és testtetoválások kémiai úton történő kiszedése céljából.

Mivel a testtetoválások általában mélyebben (esetenként sokkal mélyebben) helyezkednek el, mint a sminktetoválások, vagy a természetes eredetű (pl.: melanian alapú) pigmentációk, ezért a kiszedés technikája is eltérő ezekben az esetekben.

Az eljárás leginkább a tradicionális inorganikus festékek kiszedésére alkalmas.

Előfordulhat, hogy a teljes kiszedéshez – főleg régebben használt egyes festékek esetében – 2 vagy 3 kezelésre is szükség lehet, 3 hónapos intervallumokban. Az sem kizárt, hogy egyes polimer alapú festékek esetében, egyáltalán nem alkalmazható az eljárás. Minden esetben ezért, első alkalommal egy kis felületen (1 cm2) próbakezelés végzése javasolt.

Az eljárás technikailag nagyon hasonlít a hagyományos tetoválásra, azzal a különbséggel, hogy ez esetben nem festéket, hanem egy speciális anyagot tetoválunk be, lehetőleg a bőrnek ugyanabba a rétegébe, ahol a kiszedendő festék található. Logikus tehát, hogy ezt az eljárást azok a szakemberek tudják a legsikeresebben alkalmazni, akik már megfelelő gyakorlattal rendelkeznek a sminktetoválás, illetve a testtetoválás területén.

Előzetes helyi érzéstelenítés után, a Rejuvi tetoválás kiszedő emulzió a festékrétegbe juttatva egy olyan komplexet alkot a festék molekulákkal, amelyet a bőr, mint idegen anyagot, kilök magából. A folyamat során a komplex a bőrfelszín felé migrál, majd a bőrfelszínen kialakult varréteggel együtt egy idő után (kb. 7 – 25 nap) leválik. Tulajdonképpen a varral együtt a festék (vagy legalábbis egy része) is búcsút int a bőrnek.

A kiszedett tetoválás helyén egy rózsaszín és igen érzékeny friss bőr lesz található, amelyik a teljes gyógyulás és az esetleges hegképződés elkerülése érdekében feltétlenül napi rendszerességgel végzett, speciális otthoni utókezelést igényel: Rejuvi super soothing gyulladás csökkentő krém + Zeraderm vagy Kelo-cote gél (sminktetoválások extrakciója után 1 – 3 hónapig, testtetoválások esetén 3 – 6 hónapig).

Tetoválás eltávolítás ár:

Terület Ára
Max 1-2 cm 15.000 Ft
Konzultációs díj
(A díj az árból levonásra kerül)
2 000 Ft

Bejelentkezés konzultációra: 06 20 228 1774 vagy foglalj időpontot lent!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Melyik szolgáltatás érdekli?

  Sminktetoválás

   Szájtetoválás
   Szemhéjtetoválás
   Szemöldöktetoválás
   Szemöldök dúsítás

  Orvosi tetoválás

   Hajtetoválás
   Vitiligo tetoválás
   Hegtetoválás
   Mellbimbó tetoválás

  Tetoválás eltávolítás

   Rejuvi tetoválás eltávolítás, kiszedés
   Lézeres tetoválás eltávolítás

  Üzenet