skip to Main Content

Plazma Orvosi Termikus IonIzáció kezelés
ráncok elLen

Gyors látványos változás  a mélyebb ráncok, lógó szemhéjak, megereszkedett bőrre! .

Lépj fel a ráncok ellen, műtéti beavatkozás nélkül, orvosi termikus ionizációval.

, Sminktetoválás Budapest

A termikus ionizáció egy forradalmi esztétikai eljárás, amelynek népszerűsége folyamatosan növekszik, különösen a plazma kezelés területén. Ez a technika, amelyet gyakran plazma pen kezelésként ismerünk, kiválóan alkalmazható a rejtett szemhéj eltüntetésére és a szemhéj emelésére műtét nélkül. A plazma pen vélemények számos esetben hangsúlyozzák e kezelés hatékonyságát és biztonságosságát. Sokan, akik részesültek termikus ionizációban, kiemelik, hogy ez az eljárás nemcsak a szemhéj korrekcióját teszi lehetővé, hanem általánosan javítja a bőr textúráját és megjelenését.

Termikus Ionizáció kezelésSEL.

Remekül
lehet RÁNCOKAT eltüntetni.

Statikus ráncok pedig a mimikától függetlenül alakulnak ki
A bőr nedvességtartalmának és rugalmasságának
Csökkenése miatt, vagyis az öregedési folyamatok által.
Ezeknek a barázdáknak a feltöltésére használják a Mezoterápiát.


KEZELÉS UTÁN sugárzó és fiatalosABB bőr

Biztonságos, gyors minimális a gyógyulási idő
Megemelkedik a megereszkedett szemhéj.
Hatása évekig is eltart.

Ezekre a területekre alkalmazható

  • Szarkalábak eltünek
  • Fibrómák leszedésére
  • Szemhéj
  • Száj és ajak vonalak
  • Szarkalábak
  • Pigmentfoltok
, Sminktetoválás Budapest

Termikus Ionizáció kezelés látványos megoldás mŰTÉTI BEAVATKOZÁS NÉLKÜL.

Mi is pontosan az ionizációs kezelés?

Egy noninvazív esztétikai kezelés, amely műtét nélkül távolítja el a felesleges, megereszkedett vagy károsodott bőrt, és simítja el az ajak és szem körüli ráncokat. Plazma kezelésként is ismert.

Segítségével eltüntethetők az öregedés jelei.
Hatásos a ráncok, a hegek ,striák és a pigmentfoltok
korrigálására is.

Készülék a levegőben meglévő gázok ionizálásával a
bőr és a készülék vége között
összehúzza azt, a környező szövetek, területén
kérgesedés jön létre, amely pici barnás pöttyök
formájában észlelhető.

Termikus ionizáció e területen alkalmazható

A plazma pen kezelés célja a bőr fiatalítása, feszesítése plasztikai beavatkozás nélkül. Idővel a bőr veszít nedvességtartalmából, rugalmasságából és emiatt az öregedési folyamatok felgyorsulnak. Megjelennek a bőrhibák, ráncok. Ez az eljárás rendkívül jól használható az ekkor megjelenő, mélyebb ráncok, barázdák, megereszkedett bőr esetén. De megereszkedett szemhéj emelés műtét nélkül is megoldható vele.

A termikus ionizáció előnyei

Biztonságos, rendkívül gyors eljárás, mely minimális a gyógyulási idővel jár. Sugárzó, fiatalosabb, szarkalábak nélküli bőrt eredményez. Ezen kívül alkalmazható még fibrómák leszedésére, megereszkedett szemhéj megemelésére, erős száj és ajak vonal eltüntetésére, pigmentfoltokra. Hatása évekig is eltart.

Orvosi termikus ionizáció működési elve

A levegőben lévő gázok ionizálásával a készülék hegyén, kicsi plazmatikus vakuívek keletkeznek. Ezek segítségével a bőr felszínén nagyon apró pontokat párologtat el a plazma pen. A kezelés helyét azonnal összehúzza, majd varasodás jelentkezik, mint égéskor. Pár nap után ledobja a vart és meggyógyul a felület. A helyén új, feszesebb bőr keletkezik és csökken a bőrfelesleg. A környező szöveteket nem roncsolja.

, Sminktetoválás Budapest

Árak

Ajak nagyobbítás alsó- felső:                                            60 000 Ft
Korrekció 1 hónap múlva                                                  30 000 Ft
Szemöldök közötti (mérges) ráncok –                 18 000 – 20 000 Ft
Homlok vízszintes ráncai 1-3 ránc:                                    29 000 Ft
Felső szemhéj (mindkettő) –                                              58 000 Ft
Alsó szemhéj (kivéve súlyos ödéma) –                               55 000 Ft
Szarkalábak – (mindkét szem körül)                                   35 000 Ft
Nyak                                                                                   52 000 Ft
dekoltázs                                                                            58 000 Ft
Időpontot kérés  06 20 228 1774

Az Ionizációs kezelés otthoni ápolása

A kezelés után szükséges még otthon is utógondozás, ápolás. 1-3. nap OCTANISEPT GÉL alkalmazása szükséges napi 2- alkalommal, vagy az általam adott krémmel kell kenegetni, amíg az el nem fogy.

A gyógyulása égési sérüléshez hasonlóan fog gyógyulni, varasodni, majd viszketni, hámlani kezd. Kialakulhat duzzanat és enyhe bőrpír a kezelés után.

A gyógyulási idő változó lehet, de általánosságban elmondható, hogy eltarthat 4-5 hétig.  Kaparni, leszedni nem szabad, mert az hegesedéshez, fertőzéshez vezet. Az egész gyógyulási idő alatt nagyon fontos a megfelelő folyadék bevitel! A gyógyulás mértékét lassítja a stressz, túl kevés folyadék fogyasztása, túlhajszolt életmód.

A termikus ionizáció olyan kezelés, mellyel látványos eredmények érhetőek el, műtéti beavatkozások, szikés nélkül.

, Sminktetoválás Budapest

MURGULY ERIKA VAGYOK

18 éve smink és Orvosi tetoválással foglalkozom.

Célom az arc a szépségét kihangsúlyozni és az összhang megteremtése.

Hiszek abban, hogy mindenkiből ki lehet hozni a legszebbet. Segítek, hogy magabiztosan érezd magad, közben megbeszéljük mik  előnyösek számodra látod majd mi mindent lehet kihozni belőled a sminktetoválás által. Együtt létre tudják hozni azokat a színeket, formákat, amik tényleg tetszeni fogsz magadon.

Az orvosi termikus ionizáció, más néven plazma pen kezelés, egy műtét nélküli módszer, amely a ráncok, hegek, striák, pigmentfoltok és a megereszkedett bőr korrigálására szolgál. Ez a noninvazív eljárás, amely a levegőben lévő gázok ionizálásával működik, apró plazmatikus vakuívekkel párologtatja el a bőr felszínén lévő felesleges bőrt, eredményezve sugárzó, fiatalosabb kinézetet és csökkentve a ráncokat, különösen a szem és ajak körüli területeken. A plazma pen kezelés kiválóan alkalmazható rejtett szemhéj eltüntetésére és szemhéj emelésre műtét nélkül. A kezelés gyors, biztonságos, minimális gyógyulási idővel jár, és hosszan tartó hatású. A kezelés után otthoni ápolás szükséges, és a teljes gyógyulási idő 4-5 hétig tarthat. A plazma kezelés, különösen a plazma pen kezelés, elismerést nyert a hatékonysága miatt, és széles körben alkalmazzák szemhéj korrekcióra is.

Plazma kezelés vélemények

Egyik vásárlóm szája tetszett meg Erika munkája, így jutottam el hozzá, maximálisan meg vagyok vele elégedve, kitünő profi munka! Andi

Erika nagyon barátságos, mindig kellemes hangulatot teremt és gondoskodik róla, hogy nála, jólérezd magad. Nagyszerű munkát végez, profihoz méltóan fogadja a kritikát és a dicséretet is. De ha úgy érzed, Ő mindig benne van egy jó beszélgetésben is..

Kedves Erika! Nem tudom elmondani mennyire meg vagyok elégedve csodás lett a szemöldököm, természetes és cseppet sem hivalkodó, tökéletes mind a színe mind a formája. Nagyon szépen köszönöm a szuper munkádat! :)

Pont olyan, amilyet elképzeltem! Imádom ezt a helyet! Nagyon ügyes Erika, pont olyan szemöldököt csinált nekem megint, mint amilyet elképzeltem. Minden formát kapásból megcsinál, ehhez tehetség kell, hiába gyakorol valaki évekig, akkor se tudják így megcsinálni.Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Back To Top

Várj még!
Kérj Ingyenes konzultációt!