Skip to content

Plazma arcfiatalítás helyet Orvosi Termikus Ionizáció kezelés

Plazma arcfiatalítás helyet Orvosi Termikus Ionizáció kezelés

A plazma egy ionizált gáz, ami ionokból és elektronokból áll. Az elektromos plazmakisülések elégetik, elpárologtatják a bőrfelszínt. A kezelés alatt a készülékkel nem érünk a bőr felületéhez. A bőr megkeményedik. A keletkező szikra magas hőmérséklete miatt az érintett terület azonnal reagál és beindul a kollagéntermelés.

Termikus Ionizáció kezelés csak a hámréteg felső részében dolgozunk, tudjuk vele kezelni az apróbb, és mélyebb ráncokat, a pigmentfoltokat, hegeket, és a megereszkedéseket. A petyhüdt bőr szépen feszesíthető. A kezelés hatására a megerszkedett bőr összehúzódik, és helyén új friss bőr jön létre. Néhány hét alatt a kollagén, és elasztikus rostok sűrűbben szövik be a területet, ezáltal tömöttebb lesz a bőr.

Milyen kozmetikai problémák orvosolhatók a termikus ionizációval?

Az arcon és testen lévő komolyabb bőrproblémák kezelésére is alkalmas, mint például a szem környékén lévő szarkalábak, lógó szemhéj, orr-ajak barázda, toka feszesítés, sőt teljes arclifting, has és alkar, lógó és felesleges bőreltávolítására alkalmas kezelés. Ezen kívül a heges bőr halványítására is használható.

Termikus ionizáció (kés nélküli plasztika) árak

Homlok42.000.-
Felső szemhéj (mindkettő)39.000.-
Alsó szemhéj (mindkettő)32.000.-
Szarkalábak28.000.-
Toka48.000.-
Nyak48.000.-
Dekoltázs48.000.-
Heg5.000.-tól
Aknés heg5.000.-tól
Pigment folt10.000.-tól
Lógó fibróma elávolítása2.000.-ft./db.

Otthoni ápolás

1-3. napig: OCTANISEPT GÉL alkalmazása maximum egy nap 2-3x, majd csak az általam adott krém alkalmazása amíg az el nem fogy.

7-35. napig: 50+ FÉNYVÉDŐ alkalmazása, ami nagyon fontos, hogy indulás előtt legalább fél órával kenjük be vele a területet, hogy hatni tudjon. Használata KÖTELEZŐ, hiánya esetén hiperpigmentáció következik be.

Gyógyulás közben varasodni, majd viszketni, hámlani fog, égési sérüléshez megfelelően fog gyógyulni. Kaparni, leszedni nem szabad, mert az hegesedéshez, fertőzéshez vezet. A gyógyulási idő változó mindenkinél, kb. 4-5 hétig tarthat. Az egész gyógyulási idő alatt nagyon fontos a megfelelő folyadék bevitel! A gyógyulás mértékét lassítja: Stressz, kevés folyadék bevitel, túlhajszolt életmód.

A gyógyulás akkor fejeződött be, ha már teljesen lehámlott, egyáltalán nem viszket már és nem érzékeny a bőr. A felület ugyanolyan mint máshol.

Víztől, gőztől, erős fizikai- és fényhatástól (pl.: szolárium, strand, szauna, aerobik, body-building) óvjuk a kezelt bőrfelületet!

Bejelentkezés konzultációra: 06 20 228 1774 vagy foglalj időpontot lent!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Melyik szolgáltatás érdekli?

  Sminktetoválás

   Szájtetoválás
   Szemhéjtetoválás
   Szemöldöktetoválás
   Szemöldök dúsítás

  Orvosi tetoválás

   Hajtetoválás
   Vitiligo tetoválás
   Hegtetoválás
   Mellbimbó tetoválás

  Tetoválás eltávolítás

   Rejuvi tetoválás eltávolítás, kiszedés
   Lézeres tetoválás eltávolítás

  Üzenet