skip to Main Content

Tetoválás eltávolítás, kiszedése, hegesedés nélkül
Szeretnél megszabadulni elrontott vagy megunt tetoválásodtól?

Megunt, korábban elrontott tetoválás eltüntethető ma már, hegesedés nélkül. Kérd a lézeres tetoválás eltávolítást vagy az egyedülálló Rejuvi eljárást.

Egyedülálló Rejuvi® féle tetoválás kiszedési eljárás

, Sminktetoválás Budapest

Technikailag nagyon hasonlít a hagyományos tetoválásra, azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben nem festéket, hanem egy speciális anyagot tetoválunk be, lehetőleg a bőrnek ugyanabba a rétegébe, ahol a kiszedendő festék található.

Rejuvi tetoválás kiszedő emulzió a festékrétegbe juttatva egy olyan komplexet alkot a festék molekulákkal, amelyet a bőr, mint idegen anyagot, kilök magából.

A folyamat során a komplex a bőrfelszín felé migrál, majd a bőrfelszínen kialakult varréteggel együtt egy idő után leválik.

Tulajdonképpen a varral együtt a festék (vagy legalábbis egy része) is búcsút int a bőrnek.

Időpontot kérek!

Lézeres tetoválás eltávolítás

, Sminktetoválás Budapest

A lézersugár képes a bőr legmélyebb rétegeiben ülő festékszemcsékig eljutni. A festékszemcsék elnyelik a fényenergiát, ami szétrobbantja  ket, így a szín sűrűség gyengül, és végül a 3-8 alkalmas kezeléssorozat végére eltűnik.

  • Tápanyaghiány pótlásása a szem ödémás duzzanása is megszüntethető, a sötét karikák elhalványodnak, a mimikai ráncok eltünek.
  • Ajánlott: kúraszerű alkalmazás (4-10 alkalom), utána 2-3 havonta fenntartó kezelés. Speciális ápoló krémet adok otthonra.

Kezelés ára: teljes szemöldök mindkettő: 25 000 Ft

Időpontot kérek!

Tetoválás eltávolítás könnyedén, hegesedés nélkül

Rosszul megtervezett, nem megfelelő helyen elhelyezett, vagy rosszul kivitelezett tetoválás megkeserítheti az ember életét, legyen szó egy szemhéj tetoválás eltávolításról, vagy szemöldök tetoválás eltüntetéséről.

Előfordul, hogy az ember meggondolatlanul dönt egy tetoválásról, annak helyéről, formájáról, amit később megbán. Bizonyos munkakörökben, üzleti vagy hivatali környezetben tilthatják, vagy korlátozhatják a tetoválásokat. Ekkor eltávolításban gondolkodhat az ember. Ahogy az élet különböző szakaszaiban az ember érzelmi vagy személyes változásokon mehet keresztül, és a korábban kiválasztott tetoválás már nem tükrözi az érzéseit vagy az identitását, már nem tetszik neki annyira. Ekkor a tetoválás eltávolítása lehet egyfajta újrakezdés vagy szimbolikus lépés is az új életszakaszban. Nem tetsző, eleve elrontott minta, sminktetoválás eltüntetése esetén is tetoválás eltüntetésre kerülhet sor, ha miatta rosszul érezheti magát a bőrében. Vagy az élete változik olyan felé, hogy nem fér bele az a tetoválás már. Ekkor is az eltávolítás lehet az egyetlen megoldás a helyzet javítására.

Lézeres tetoválás eltávolítás

Ez az egyik legelterjedtebb módszer. A lézeres eltávolítás során a lézerfény energiája a bőrbe hatol, és a tetoválás pigmentjét apró részecskékre bontja, amelyet a szervezet lebont és eltávolít.

Rejuvi módszer a tetoválás eltávolítására

Technikailag nagyon hasonlít a hagyományos tetoválásra, azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben nem festéket, hanem egy speciális anyagot tetoválok be a bőrbe. Fontos ennél az eljárásnál, hogy lehetőség szerint a bőrnek ugyanabba a rétegébe kerüljön a speciális anyag, ahol a kiszedendő festék található. Rejuvi tetoválás kiszedő emulzió a tetoválás festékrétegbe jutva egy olyan komplexet alkot a festék molekulákkal, melyet a bőr, mint idegen anyagot, kilök magából. A folyamat során az anyag a bőrfelszín felé indul, majd a bőrfelszínen kialakult varréteggel együtt egy idő után leválik. Tulajdonképpen a varral együtt a festék, vagy legalábbis egy része, búcsút int a bőrnek.

Tetoválás eltávolítás előtt erre fontos még figyelni

Mielőtt az eltávolítást elkezdenénk, vedd figyelembe, hogy időigényes eljárás. Előfordul, hogy több kezelésre lehet szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Mindenképp az eltávolítás előtt ajánlott egy konzultációt kérni.

Tetoválás eltávolítás ára

A művelet ára nagyban függ a tetoválás nagyságától, elhelyezkedésétől, színétől. Nem mindegy, hogy szemhéj tetoválás eltávolításról van szó, vagy szemöldök tetoválás eltávolításáról.

Sminktetoválás eltávolítás árak

SzolgáltatásÁr
Részleges szemöldök eltávolítás8 000 Ft-tól
Teljes szemöldök eltávolítás25.000 Ft
Szájkontúr eltávolítás15-20 000 Ft

Testtetoválás eltávolítás árak

SzolgáltatásÁr
Kisebb Szolgáltatásek minimum ára6 000,00 Ft
3×3 cm7 200,00 Ft
5×5 cm15 000,00 Ft
7×7 cm24 500,00 Ft
10×10 cm40 000,00 Ft
Nagyobb Szolgáltatások300 Ft / cm2
Konzultációs díj (A díj a szolgáltatás árából levonásra kerül)5 000 Ft
Korrekció 1 hónapon belül5 000 Ft
Korrekció 3 hónapon belül10 000 Ft
Korrekció 6 hónapon belül15 000 Ft
Korrekció 1 éven belül48 000 Ft
Színfrissítés 1 éven belül48 000 Ft
Időpontot kérek!
, Sminktetoválás Budapest

MURGULY ERIKA VAGYOK

18 éve smink és Orvosi tetoválással foglalkozom.

Célom az arc a szépségét kihangsúlyozni és az összhang megteremtése.

Hiszek abban, hogy mindenkiből ki lehet hozni a legszebbet. Segítek, hogy magabiztosan érezd magad, közben megbeszéljük mik  előnyösek számodra látod majd mi mindent lehet kihozni belőled a sminktetoválás által. Együtt létre tudják hozni azokat a színeket, formákat, amik tényleg tetszeni fogsz magadon.

A tetoválás eltávolítás  különböző helyzetekben kínál megoldást, akár szemhéj tetoválás vagy szemöldök tetoválás eltávolításáról van szó. Gyakran előfordul, hogy egy tetoválás már nem tükrözi az aktuális érzelmeinket vagy identitásunkat, ekkor a tetoválás eltávolítás lehet az újrakezdés szimbolikus lépése. Több módszer létezik a tetoválás eltüntetésére, mint a lézeres tetoválás eltávolítás, ami apró részecskékre bontja a pigmentet, vagy a rejuvi módszer, amely speciális anyagot használ. A rejuvi tetoválás eltávolítás során az emulzió a bőrfelszín felé mozog, majd a varréteggel együtt távozik. A tetoválás eltávolítás ára változó, függ a tetoválás méretétől, helyétől és színétől. Fontos tudni, hogy az eltávolítás több kezelést igényelhet, ezért a döntés előtt érdemes konzultációt kérni.

Back To Top

Várj még!
Kérj Ingyenes konzultációt!